Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ
3 ήμερη οδική εκδρομή 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ !!!
ΑΝΑΧ/ΣΗ : 09/03/2019 – ΕΠΙΣ/ΦΗ:  11/03/2019  
 

1η - 2η ημέρα: ΦΑΡΣΑΛΑ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ
Αναχώρηση από το δημοτικό ωδείο της Λάρισας στις 20:30  και από την πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη στις 23:00. Με τις απαραίτητες στάσεις καθ οδόν, φθάνουμε στα σύνορα περίπου στις 03:00. Έλεγχος διαβατηρίων και χρόνος ελεύθερος στα αφορολόγητα είδη. Μπαίνοντας στην Ανατολική Θράκη περνάμε έξω από την Κεσάνη, Μάλγαρα και Ραιδεστό, ταξιδεύοντας παράλληλα με την ακτή της Θάλασσας του Μαρμαρά.
Άφιξη στην Κωνσταντινούπολη το πρωί και ξεκινάμε την εκδρομή μας με τη μοναδική κρουαζιέρα στο  Βόσπορο η οποία θα σας εντυπωσιάσει. Η κρουαζιέρα διαρκεί περίπου 1,5 ώρα.
Το μεσημέρι κατευθυνόμαστε στα ξενοδοχεία και αφού τακτοποιηθούμε έχουμε ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση. Το απόγευμα μία πρώτη γνωριμία με την πόλη περπατώντας στα όμορφα και γραφικά στενά του πεζόδρομου του Πέραν, θα σας ενθουσιάσει. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση στην παραδοσιακή περιοχή του ΚΟΥΜ-ΚΑΠΙ για φαγητό με ζωντανή μουσική και κόστος 15€ / άτομο ( περιλαμβάνει πλήρες μενού φαγητού εκτός ποτών). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα: ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ - ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ - ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση κατά τις 08:30 για επίσκεψη στην Αγιά-Σοφιά και στο ιστορικό κέντρο όπου θα δούμε τον Βυζαντινό Ιππόδρομο με τον Αιγυπτιακό οβελίσκο, την ελικτή στήλη των Δελφών, την γερμανική κρήνη του 1898, την στήλη του Κωνσταντίνου, το μπλε τζαμί, τη Βυζαντινή υπόγεια δεξαμενή του Ιουστινιανού και θα καταλήξουμε στην μεγάλη σκεπαστή αγορά με τα 4000 καταστήματα "Καπαλί Τσαρσί" όπου θα έχουμε χρόνο για αγορές.
Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση στα "χανουμάκια" με επίσκεψη σε νυχτερινό κέντρο με οριεντάλ μουσική, ανατολίτικους χορούς και τραγούδια. Αναχώρηση από το ξενοδοχείο στις 20:45 (Κόστος στα 30€ το άτομο με πλήρες γεύμα και ποτά ή κρασιά).
4η ημέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΦΑΡΣΑΛΑ
Πρωινό και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην πλατεία ΤΑΞΙΜ για τα τελευταία μας ψώνια για μπαχαρικά και λουκούμια σε πολύ καλές τιμές. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Ορθόδοξο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι, στο Αγίασμα της Παναγίας των Βλαχερνών, όπου εψάλη για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.Χ.. παίρνουμε το δρόμο για επιστροφή στην Ελλάδα. Άφιξη στα σύνορα το μεσημέρι, τελωνειακός έλεγχος και με ενδιάμεσες στάσεις καθ οδόν.  ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ
ΤΙΜΗ ΚΑΤ 'ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ:140€
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ:60€

Στην τιμή περιλαμβάνονται:
•    Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο από Λάρισα Θεσσαλονίκη μετ' επιστροφής.
•    2 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*.
•    Ξεναγήσεις- περιηγήσεις του προγράμματος με τοπικό Ελληνόφωνο ξεναγό.
•    Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας καθ 'όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
•    Ασφάλεια αστικής ευθύνης και επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται:
Είσοδοι μουσείων, και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Απαραίτητο διαβατήριο ή νέα ταυτότητα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Ο Αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος ανάλογα με τις συνθήκες χωρίς όμως να παραλείψει τίποτε απ' αυτό.